Ο Big Sofo Στον Παναθηναϊκό;

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010


Aν ο «σοφός» σοκαριζόταν με τη φυγή Σοφοκλή από τον Ολυμπιακό, πολύ απλά δεν θα συνέβαινε και θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Προφανώς και δεν θα καιγόταν με την παραμονή του και γι' αυτό ο Oλυμπιακός έμεινε απλός θεατής σε όλο αυτό το σκηνικό που διαδραματίστηκε από το ταξίδι του στην Αμερική και μετά.


Μένει δεν μένει στους Κλίπερς, θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, κι αν ναι, με πόσα; Φήμες ήθελαν να ζητάει γύρω στο ένα εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, πράγμα που κάνει τους γνωρίζοντες να σφίγγονται για να μη σκάσουν στα γέλια. Γιατί όποιος θυμηθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο οποίο ο Σχορτσανίτης πήρε την ομάδα στις πλάτες του, εγώ θα πετάξω το laptop μου στη θάλασσα. Με Παναθηναϊκό, με Μπαρτσελόνα και γενικά σε όποιο παιχνίδι υπήρχε έντονη πίεση για τη νίκη, ο Σοφοκλής πάντα δήλωνε με τον τρόπο του απών. Ποτέ δεν ήταν εκεί την κρίσιμη στιγμή ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πάντα δίπλα του. Όπως τότε που τον έστειλε σε κλινική της Ελβετίας για να αδυνατίσει; Και μάλιστα με δικά του έξοδα…

Ενώ έχει απίστευτα σωματικά προσόντα και τρελή δύναμη, ο Σχορτσανίτης δεν είναι παιδί που αντέχει την πίεση. Δεν μπορεί ποτέ να ξεπεράσει τα δικά του όρια και κατά τη γνώμη μου δεν θα το καταφέρει ποτέ. Να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μείνει συγκεντρωμένος για 40 λεπτά χωρίς να κουραστεί, δίχως να εκνευριστεί με αντίπαλο ή συμπαίκτη του, χωρίς να τσακωθεί με διαιτητή. Και με την εξέδρα πάντα να τον στηρίζει και να τον αποθεώνει. Ό,τι κι αν έκανε. Ακόμα και μετά από ένα κακό ματς, το όνομά του ακουγόταν από τους οργανωμένους. Μια συμπάθεια που δεν την κατάλαβα ποτέ. Και μαζί με μένα δεν την κατάλαβαν και πολλοί άλλοι. Το μόνο θετικό και παρήγορο είναι ότι εκτιμήθηκε ανάλογα η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Και για αυτό δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Και αυτός το πιθανότερο είναι να πάει στο μεγάλο αντίπαλο της πρώην ομάδας του για να πάρει τη δική του ρεβάνς. Το αν θα τα καταφέρει, θα το δείξει ο χρόνος.

www.yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..