ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!! Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ΔΙΟΡΙΣΕ τον ανηψιό του!!!!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011


Εχει «Μπάρμπα» στην …Δράμα!!!

Η πλήρης επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης έχει «Μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεται στη Δράμα , όπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Ενότητας Δράμας με απόφασή του πήρε ως σύμβουλο της Περιφέρειας σε τεχνικά ζητήματα τον ανηψιό του !!!!

Την περίοδο που οι επιχειρήσεις στη Δράμα κλείνουν η μία μετά την άλλη και που ο ίδιος Αντιπεριφερειάρχης με υπερηφάνεια πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα κοινωνικής 5μηνης εργασίας για τους ανέργους έναντι 625 Ευρώ…





http://www.drama.gr/index_news.php?subaction=sf&id=1300187742&archive 
 
Αλήθεια κ. Ξανθόπουλε τόσα θα παίρνει και ο ανηψιός σας???

9 σχόλια:

  1. Μια μάντρα- Πάρε φόρα είπε...

    Θα σε βγάλω στο tromaktiko ρε κρυψίνε!!!! Εσύ πες μας πόσα λεφτά πήρες για να γράψεις αυτό το δήθεν άρθρο!!!! Που σβήνεις τα σχόλια, όσων δεν συμφωνούν με τα ψέμματα σου.

    Μια μάντρα - Πάρε φόρα
    monokarbolika@yahoo.gr

  2. Ανώνυμος είπε...

    Ήθελα να σας συγχαρώ για το !!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ρεπορτάζ. Καλογραμμένο και με αδιάσειστα στοιχεία. Όποιος όμως λίγο γνωρίζει για την πολιτική προϊστορία της Δράμας, καταλαβαίνει ευθύς ότι ή βαλτός είσαι (που είσαι) ή τελείως άσχετος σχετικά με την υπέροχη πόλη μας ( που δηλαδή συνεπάγεται ότι κάποιος πάλι σε πλήρωσε και σου έδωσε αυτές τις πληροφορίες). Και στην τελική καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες. Για να μαθαίνει ο κόσμος τι “ΑΤΙΜΙΕΣ” κάνει ο αντιπεριφερειάρχης. Βάζει σε μια θέση τον “ανεψιό” του, που “απλώς “τυγχάνει να υπερτερεί σε “αντικειμενικά” προσόντα από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Καταλαβαίνεις Μπαρμπανίκο, δηλαδή πόσους τόνους εμπειρίας, αναγκάστηκε να υπερπηδήσει το μεγάλο Κεφάλι, για να βάλει τελικά τον άγουρο ανιψιό του σε αυτήν την θέση. Και σωστά τα λες, τι να τον κάνει ακόμα έναν πολιτικό μηχανικο; Γιατί να μην πάρει ένα φιλόλογο, έναν Θεολόγο, ή έναν απόφοιτο ΤΕΦΑΑ. Σε μια πόλη που έχουμε “πήξει” από τα κατασκευαστικά έργα των προηγούμενων ετών, από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τους τότε ειδικούς συμβούλους, έχουμε εμείς οι Δραμίνοι, την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με τις τέχνες, τα γράμματα και την πίστη….

    Θα μου πεις εσύ που γράφεις σε αυτό το μπλόγκ και νομίζεις ότι κάνεις αντικειμενική δημοσιογραφία, τι κάθομαι και απαντάω…. μιας και εγώ μόλις εχθές πήγα και έβγαλα κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ για να πάρω του χρόνου τέτοιο καιρό 80 ευρώ επίδομα για μόλις 5 μήνες.Τι “μουνιάζει”;

    Ελευθερία λόγου έχουμε και με τέτοιο όνομα που έδωσες στο μπλογκ σου δεν περιμένουν και πολλά από σένα οι αναγνώστες σου.Απλώς να σου υπενθυμίσω ότι δημοσιογραφία δεν είναι να μαθαίνεις απλώς μια πληροφορία αλλά και να την διασταυρώνεις. Έτσι συνηθίζεται….λέω εγώ τώρα…

    Τέλος έτσι για να σου δείξω πως να κάνεις το χόμπι σου, θα σου πρότεινα να κάνεις μια γύρα στον νομό της Δράμας και να ρωτήσεις τι εστί “ανεψιός” προ περιφερειάρχη εποχή. Και αν βρεις άνθρωπο να σου πει κακό λόγο, εμένα να με χέσεις!!!!

    Με εκτίμηση
    ένας Δραμινός που δυστυχώς δεν έχει βολευτεί ακόμα

    Μια μάντρα - Πάρε φόρα
    monokarbolika@yahoo.gr

  3. krypsinos είπε...

    Μια Μάντρα πάρε φόρα...θα μου κλάσεις μια ΜΑΝΤΡΑ αρχίδια γελοίε και μάθε να γράφεις και να σέβεσαι.. Κανένα σχόλιο δεν έχει σβηστεί, και η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Το άρθρο έχει σταλεί από αναγνώστη μας στη Δράμα, σαν αποκλειστική πληροφορία, διασταυρώθηκε και οφείλαμε να το δημοσιεύσουμε.. Δεν αναφερόμαστε πουθένα στο πρόσωπο του "ανηψιού" ούτε ως προς τις ικανότητες του, ούτε ως προς τα προσόντα του.. αλλά θα έπρεπε να γνωρίζεις (από τα γεγονότα επί εποχής Βουλγαράκη) πως ότι είναι νόμιμο δεν έιναι πάντα και ηθικό. Όσον αφορά την αντικειμενικότητα του blog μας αν το παρακολουθούσες θα καταλάβαινες πολλά... Όσο για το πόσα πήραμε....όσα πηρες και εσύ από τον δικό σου για να γράψεις αυτές τις μαλακίες για σχόλια!

  4. Panagiotis Mantzaridis είπε...

    1ον το βόλεμα είναι βόλεμα... Το μικρό περιθώριο υποβολής αιτήσεων και η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου που τυγχάνει ανηψιός του και ήταν και εκπρόσωπός του στις εκλογές αποτελεί βόλεμα. Αν είναι τόσο καθαρός ας μας βγάλει την σύνθεση της επιτροπής καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα από τα βιογραφικά που οδήγησαν στην πρόσληψη του συγκεκριμένου ατόμου.
    2ον Δεν βλέπω τον ΑΔΑ των αποφάσεων στο "διαύγεια" ουτε της προκύρηξης ούτε της απόφασης.
    Καλά το να περιμένω να δω στο διαύγεια τις οικονομικής κινήσεις της περιφέρειας αποτελεί απλά ουτοπία δεν το συζητάω...
    3ον Το να υπερασπίζεσαι τον συγκεκριμένο τύπο που δεν έκανε ποτέ κάποια δουλειά πέρα του συνδικαλισμού... που τριγυρνούσε στις καφετέρειες την ώρα που έπρεπε να δουλεύει (δεν ξέρει τι σημαίνει κάτι τέτοιο) και που έχει ρίξει την αυτοδιοίκηση σε ένα φαύλο κύκλο φασιστικών εσωτερικών "μεταθέσεων" με κομματικά κριτήρια (έχω τουλάχιστον 10 υποθέσεις με στοιχεία υπ' όψιν μου) με κάνει να πιστεύω ότι εσύ τα παίρνεις...
    4ον Εγώ που έχω κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ βόλτες στο νομό Δράμας και ξέρω τι γινόταν και τι γίνεται μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι και επώνυμα ότι τόσο άγχος για να ξοδέψουν λεφτά τοπικοί άρχοντες για προσωπικό τους όφελος πρώτη φορά βλέπω. Βλέπω κάτι 645 να αγοράζονται δυο μήνες μετά από την εκλογή... Κατι ποσοστά σε μαγαζιά... συμφωνίες με εργολαβίες προς Αιμο (περιοχη και όχι επιχείρηση) πλευρά...
    5ον Στην Δράμα είναι γεγονός ότι όλοι κάπου έχουν λερωμένοι την φωλιά τους... Αυτοί όμως το παρακάνανε...

    Με αμφιβολίες για το προσωπό σου και τα συμφέροντα που εξυπηρετείς,
    επώνυμα χωρίς να κρύβομαι πίσω από ένα ψευδώνυμο,
    ένας Δραμινός που ελπίζει να μην καταντήσει να βολευτεί,
    Μαντζαρίδης Παναγιώτης

  5. Ανώνυμος είπε...

    Με συγχωρείς που δεν σε ξέρω κε. Μαντζαρίδη, δυστυχώς όμως δεν είμαι τόσο μπλεγμένος κομματικά,και οι δικές μου "άπειρες" βόλτες είναι για ποτό και καφέ και δεν αποσκοπούν σε κάτι.

    Αυτό όμως που εύχομαι πραγματικά είναι αυτές τις 10 υποθέσεις που ξέρεις, να τις καταγγείλεις και να τις βγάλεις στο φως χωρίς φόβο και πάθος. Άλλωστε ξέρεις πολύ καλά ότι από έναν άνθρωπο που συνδικαλίζεται πίνοντας καφέδες (όπως λες), δεν έχεις και πολλά να φοβηθείς. (Διότι σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς θα έκανες τουμπεκί, όπως τουμπεκί έκανε όλη η Δράμα χρόνια τώρα).

    Ειλικρινά, χωρίς ίχνος ειρωνεία, ξεμπρόστιασε τον...

    Διάλογος, κύριε Παναγιώτη, διάλογος, και είστε ο μόνος από τον κρυψίνο και τον μπαρμπανίκο, που επιτέλους μπορέσατε και εκθέσατε την άποψη σας χωρίς βρισιές.

    Και τέλος σας συγχαίρω για το θάρρος σας που παραμένετε επώνυμος. Εκείνοι, που για τον οποιοδήποτε λόγο όμως παραμένουν ανώνυμοι (όπως του λόγου μου), δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι τα αρπάζουν. Προσωπικά αν εγώ πληρωνόμουν για αυτά που γράφω, θα το έκανα επώνυμα (όπως έκαναν και οι 3 δημοσιογράφοι της Δράμας που τους έκοβε το "τσέκι" κάθε μήνα - ο ξέρεις ποιος-). Γιατί στην τελική αν είσαι πουλημένος ποσώς σε ενδιαφέρει αν θα σε πει κάποιος ανήθικο.

    Ένας ανώνυμος Δραμινός, που δυστυχώς δεν έχει βολευτεί ακόμα, δυστυχώς δεν τα αρπάζει, και ακόμα το ενοχλεί να τον λένε ψεύτη και τσογλάνι

    monokarbolika@yahoo.gr

  6. Ανώνυμος είπε...

    είναι προσωπική πολιτική επιλογή του Ξανθόπουλου και αναλαμβάνει την ευθύνη.. δεν φοβάται να δώσει 1800 ευρώ/μήνα στον ανιψιό του ρισκάροντας έτσι το πολιτικό του μέλλον στη Δράμα.. έτσι κ αλλιώς ο άνθρωπος αυτός είναι 30 χρόνια υποψήφιος και ποτέ δεν έχει εκλεγεί (εκτός από νομαρχιακός σύμβουλος)!! Ακόμη κ τώρα, η Ροδόπη τον έβγαλε αντιπεριφερειάρχη Δράμας!!

  7. Ανώνυμος είπε...

    Είπες το πιο σωστό πράγμα!!!! Όλα θα κριθούν στο τέλος. Το ζήτημα είναι να γίνουν έργα για το καλό το πολίτη, που η ανεργία βαράει κόκκινο και ο καρκίνος θερίζει στην πόλη μας.... και ειδικά για το τελευταίο κανείς δεν ενδιαφέρεται. Εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιος (κυβέρνηση και αντιπολίτευση) που ενδιαφέρεται για τον πολίτη και όχι για να τα λεφτά που πάνε τώρα σε άλλη τσέπη. Έργα όχι λόγια!!!

  8. Ανώνυμος είπε...

    Βάζει σε μια θέση τον “ανεψιό” του, που “απλώς “τυγχάνει να υπερτερεί σε “αντικειμενικά” προσόντα από τους υπόλοιπους υποψηφίους.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
    Οσο για εσενα φιλε που εγραψες το συγκεκριμενο αρθρο,να ξερεις πως οι πολιτικοι του πασοκ προσπαθουν να βολεψουν τα δικα τους παιδια οσο τους παιρνει!Και γιατι το κανουν αυτο?Γιατι γνωριζουν πως στη Δραμα δεν θα ξαναδιοικησουν ποτε!Ο κ.Ξανθοπουλος να ειναι χαρουμενος που εγινε αντιπεριφερειαρχης εξαιτιας των μουσουλμανων!Αλητες και λαμογια!Ξεπουλατε την Ελλαδα!

  9. krypsinos είπε...

    @mantra pare fora: Sto prwto sou post ksekinises kai me apokaleses pseyti kai lamogio kai oti logokrino kai ta sxolia (oti ta pairno diladi) kai anarwtiesai giati se evrisa?

    kai sta 3 diapseyfthikes...kai ayto pou egrapsa itan alithino (eytyxos pou vrethike kpaoios draminos na sou apantisei) ara pseytis den eimai...to oti esvisa sxolia to anaireses monos sou...kai oso gia to an ta pira...aytoi pou diavazoun ayto to blog kseroun an ta pairno...

    Oso gia ton teleytaio filo pou egrapse sy,fvno se polla mazi tou...

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..