Ε.Δ.Ε για τη Τζούλια που "πιάστηκε" σε hot περιπτύξεις με τον υιό του Λευτέρη Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010


Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του «Veto» για τα όσα έγιναν μέσα στο Πολεμικό Μουσείο με πρωταγωνιστή τον υιό του Λευτέρη Ζαγορίτη και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Πριν από λίγη ώρα, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, με ανακοίνωσή του, μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενημερώνει ότι «έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (Ε.Δ.Ε.) από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας VETO της 27ης Ιουνίου».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Από το απόγευμα του Σαββάτου που η εφημερίδα κυκλοφόρησε στα περίπτερα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμανε συναγερμός για τις «επιτυχίες» του ναύτη και υιού του γραμματέα της ΝΔ, Γεράσιμου Ζαγορίτη.


Το ρεπορτάζ της εφημερίδας περιγράφει τη συνάντηση του Γεράσιμου με την Τζούλια, που ξεκίνησε από εστιατόριο και κατέληξε σε μια καυτή βραδιά στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου, στο οποίο υπηρετεί τη θητεία του ο πρώτος.

Από νωρίς το πρωί, οι φωτογραφίες που περιέχονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα στελέχη της ΝΔ που βρίσκονται στο συνέδριο του κόμματος. Διάφορα σχόλια ακούγονται, χωρίς όμως, έως αυτή την ώρα, να έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση κυρίως από τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη που αναμένεται να παραδώσει σκυτάλη για τη γραμματεία της παράταξης.

Ο γιός του Λευτέρη Ζαγορίτη, πάντως, έχει ήδη καταθέσει στα πλαίσια της διενεργούμενης ΕΔΕ και έχει αποδεχθεί το γεγονός.

Οργή Βενιζέλου για το νέο σκάνδαλο

Για φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τη νέα σκανδαλώδη υπόθεση.
Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές έρευνες - οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι εύκολο να εντοπιστούν -  θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός από τον Γεράσιμο Ζαγορίτη που πρωταγωνιστεί στο νέο σκάνδαλο σε χώρο ευθύνης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένεται να μετατεθεί σε μάχιμη ναυτική μονάδα κυρώσεις θα επιβληθούν και σε άλλους, οι οποίοι φέρουν ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στο Πολεμικό Μουσείο.

www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..