Και μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα η Μπακογιάννη τα βάλε με τον Θέμο Αναστασιάδη!!

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τις αποκαλύψεις από το "Πρώτο Θέμα" σχετικά με το τις αναφορές του Wikileaks για την Ντόρα Μπακογιάννη...η Ντόρα (τώρα θυμήθηκε) να μας πει για τον Θέμο Αναστασιάδη και τα εκατομμύρια του...Αλήθεια που ήσουν βρε Ντόρα τόσα χρόνια και δεν μιλούσε????

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (9ο λεπτό και μετά)

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος είπε...

    Μη βιάζεσαι...
    Ισχύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες.

    Η Δήλωση της Μπακογιάννη έγινε στη Βουλή των Ελλήνων στις 19/12, ενώ το φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα το δημοσιεύθηκε στις 24/12 http://www.protothema.gr/ekdosi-tis-kiriakis/?issue=305&tab=1.

    Άξιο να αναρωτιέται κανείς, είναι ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτά που λες. Δηλαδή δημιουργούνται ερωτηματικά γύρω από την αποκαλούμενη "χιονοστιβάδα αποκαλύψεων", με δεδομένες τις τελευταίες αντιδράσεις Μπακογιάννη και ύστερα από τις ισάριθμες υπαναχωρήσεις από μεριάς του Πρώτου Θέματος σε άλλες δήθεν αποκαλύψεις που δεν έπιασαν τόπο.

    Αν διαβάσεις το δημοσίευμα, ΠΙΣΩ από τους πομπώδης τίτλους, θα απογοητευτείς διαπιστώνοντας ότι δεν λένε τίποτε καινούριο ή ενδιαφέρον. ΧΩΡΙΑ ότι ακόμα δεν έχουμε δει το διαβαθμισμένο μήνυμα, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τίποτε σχετικό αναρτημένο στα WikiLeaks (προφανώς επειδή δεν δημιουργεί σε κανέναν ενδιαφέρον).

  2. krypsinos είπε...

    Αγαπητέ φίλε μπερδεύεσαι λιγάκι...η προαναγγελία για αποκαλύψεις σχετικά με τη Ντόρα Μπακογιάννη έγινε από το Θέμο Αναστασιάδη στις 20/12/2010 δηλαδη....μια μέρα πριν δώσει τη συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή "κοινωνία ώρα MEGA"...θέλησε βλέπεις να προλάβει την κατάσταση αλλά δεν της βγήκε....και για του λόγου το αληθές δε εδώ http://www.statesmen.gr/14941/media/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B1_20-12-2010.html

  3. Ανώνυμος είπε...

    Θα επιμείνω ότι βιάζεσαι... ή μάλλον δεν γνωρίζεις όλη την επικαιρότητα...

    Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε επίσημα ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων στις 19/12 για αυτό το θέμα. Ορίστε και το link για ενημέρωσή σου.

    Αν αυτό το έκανε κάποιος σε εσένα, σε εμένα και σε οποιοδήποτε τίμιο άνθρωπο, θα το διαψεύδαμε άμεσα και θα προσπαθούσε να αποδείξουμε ότι είμαστε αθώοι.

    Αντίθετα, ο Θέμος με το γνωστό παρελθόν του, την επόμενη κιόλας μέρα άρχισε τους εκβιασμούς. Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα είναι ότι είναι ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ.

    Πάντως, επειδή είναι γνωστό το μίσος του για τη Μπακογιάννη (μέχρι και γυμνή την έδειχνε στην TV όταν διεκδικούσε την αρχηγεία της ΝΔ), είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ΑΝ είχε κάτι άξιο λόγου στα χέρια του, θα την είχε ξεκάνει από καιρό.

    Κρατάω μικρό καλάθι. Θα γίνει ντόρος απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Υποθέτω αυτή την ιστορία την επιδιώκει και η Μπακογιάννη, ώστε να αδειάσει τη φαρέτρα του μέχρι τις εκλογές.

  4. Ανώνυμος είπε...

    Συγνώμη που ξαναγράφω, αλλά επειδή το link της ομιλίας της Μπακογιάννη στη Βουλή δεν φαίνεται, το βάζω χωρίς tag από κάτω:

    http://www.youtube.com/watch?v=cA3MGsgW1Uc&feature=channel

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..