Ρεπόρτερ της «Bild» προσποιούμενος τον οδοντίατρο έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ελλάδας

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο γερμανικός Τύπος ξεπέρασε τον εαυτό του σε κιτρινισμό. Ρεπόρτερ της «Bild» προσποιούμενος τον οδοντίατρο έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ελλάδας και λειτούργησε σαν κατάσκοπος των Γερμανών εν όψει του προημιτελικού της Παρασκευής. «Αισθάνομαι σαν τον 007, εγώ, ο ρεπόρτερ της Bild, είμαι κατάσκοπος ανάμεσα στους Έλληνες, αντιπάλους μας την Παρασκευή. Μένουν σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 38 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία. Εδώ προετοιμάζονται οι Έλληνες για τον προημιτελικό. Εδώ μένω κι εγώ τώρα, λειτουργώντας ως «Δούρειος Ίππος» για την Bild» γράφει στην εφημερίδα σύμφωνα με το sport-fm.gr.
«Από το μπαλκόνι μου βλέπω τον Σάντος να καπνίζει. Και μετά άλλο ένα τσιγάρο, κι άλλο ένα, κι άλλο ένα. Σαν φουγάρο! Γιόγκι (σ.σ. Λεβ), αν έκαιγε τόσο πολύ η άμυνα της Ελλάδας όσο τα τσιγάρα του προπονητήΑκόμη και στο ημίχρονο καπνίζει στα αποδυτήρια, μου λέει μία ελληνική πηγή» αναφέρει ο ρεπόρτερ και λέει.: «Στις τάξεις της Ελλάδας δουλεύει πιο σκληρά η μηχανή του καφέ. Υπάρχουν δύο στο χώρο, μία που φτιάχνει καπουτσίνο και λάτε και άλλη μία για κανονικό καφέ. Δουλεύει όλη την ώρα».

Μάλιστα σημειώνει ότι: «Ο τυπικός Έλληνας παίκτης είναι ως εξής: φορά γαλανόλευκες παντόφλες, γαλανόλευκη φόρμα κι έχει μούσι τριών ημερών. Μάλλον οι Έλληνες το μακραίνουν μέχρι να αποκλειστούν».

Η περιγραφή συνεχίζεται: «Ακούω κάποιον να ουρλιάζει στην αυλή. Τρέχω έξω και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη. Φωνάζει πολύ δυνατά. Κάθε δεύτερη λέξη που χρησιμοποιεί είναι το «μ….α«. Την Παρασκευή δεν θα παίξει. Ο «μ…α-Καραγκούνης» είναι τιμωρημένος. Το απόγευμα βλέπω τον Γιώργο Σαμαρά. Αυτόν που γυαλίζει το μαλλί του με βερνίκι παπουτσιών. Οι Έλληνες το διασκεδάζουν. Προχωρούν χέρι-χέρι, μιλούν και γελάνε πολύ. Το βράδυ; Μέχρι τη 1:00 είμαι στο λόμπι του ξενοδοχείου και δεν εμφανίζεται κανένας Έλληνας. Τώρα ακόμη και η μηχανή του καφέ κάνει διάλλειμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..