Βαρουφάκης: "Μετά τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του"

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβες στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση φαίνεται να βάζει καθημερινά με τις δηλώσεις του ο Γιάννης Βαρουφάκης. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι καθημερινές τοποθετήσεις του μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πέρα βρέχει!


Μόλις μια εβδομάδα πριν, στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε "Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει τις απειλές, είναι καλύτερα να μην εκλεγεί!"

Σήμερα, μιλώντας ξανά στον ΑΝΤ1, επανήλθε με μια νέα δήλωση «Πριν την μάχη λέγονται πολλές μεγάλες κουβέντες, ωστόσο στη συνέχεια όλες οι πλευρές βάζουν νερό στο κρασί τους»

Οι καθημερινές αντιφατικές δηλώσεις του κ. Βαρουφακή αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ φανερώνουν το μεγάλο πανικό της Κουμουνδούρου μπροστά στο ενδεχόμενο εθνικών εκλογών και ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας.

Δείχνει να πλησιάζει η στιγμή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να εγκαταλείψει τη σιγουριά της αντιπολίτευσης και το δόγμα "λέω ότι θέλω, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" και να υλοποιήσει το κοστολογημένο πρόγραμμα που λέει  ότι έχει...

Τι θα κάνει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί κυβέρνηση;

Θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα διαγράψει μονομερώς το χρέος;

Θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο το οποίο ήθελε αρχικά να καταγγείλει;

Θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του και μετά τι;



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..