Έκαναν σεξ στο γραφείο και τους βιντεοσκόπησαν οι γείτονες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αναμφίβολα το σεξ στον χώρο εργασίας είναι μία από τις φαντασιώσεις των ζευγαριών, πόσο μάλλον, όταν δουλεύουν και οι δύο στην ίδια επαγγελματική στέγη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η κατάσταση για το ζευγάρι που ακολουθεί, ξέφυγε κάπως αφού, όπως θα δείτε, αυτή την εμπειρία την έζησαν μαζί τους και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι.
Η υπόθεση ξεκινά στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, όπου ένα  βράδυ, κι ενώ όλοι είχαν φύγει από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας, το εν λόγω ζευγάρι έμεινε μόνο του και αποφάσισε να ζήσει τη φαντασίωσή του, πιστεύοντας πως τα φιμέ τζάμια του κτιρίου θα τους προστάτευαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως έπεσαν πολύ έξω, αφού ακριβώς απέναντι από το κτίριο της εταιρίας, βρίσκεται το μπαρ Κάρλτον. Όταν οι θαμώνες του αντιλήφθηκαν το… θέαμα, αποφάσισαν να το απολαύσουν. Πήραν τα ποτά τους, στράφηκαν προς την πλευρά της εταιρίας, σήκωσαν τα κινητά τους και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν video. Δυστυχώς για το ζευγάρι, όχι  μόνο κατέγραψαν τα πάντα, αλλά τα ανέβασαν και στο διαδίκτυο.
Ξαφνικά λοιπόν το internet γέμισε video και φωτογραφίες με προσωπικές – ερωτικές σκηνές του ζευγαριού. Η τραγωδία όμως για το ζευγάρι και κυρίως για τον άντρα δεν σταμάτησε εκεί αφού μία εκ των θεατών του καυτού στιγμιότυπου, ήταν η σύζυγος του. Η ζωή του “παράνομου” ζευγαριού διαλύθηκε μέσα σε λίγες ώρες και όχι μόνο έγιναν ρεζίλι δημόσια και ο… σύζυγος κινδυνεύει να διαλύσει την οικογένειά του αλλά θα έχουν κυρώσεις και στην εταιρία που εργάζονται αφού η διοίκηση έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..