Ο εκπαιδευτικός πορνοστάρ!

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αγγλίας και σε χιλιάδες γονείς η διπλή ζωή του καθηγητή Benedict Garrett.

Ο εμφανίσιμος άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία τη μέρα έβγαζε τα προς το ζην ως καθηγητής Γυμνασίου, αλλά τη νύχτα πρωταγωνιστούσε στη βιομηχανία του πορνό. Η δράση του… άτακτου καθηγητή αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους μαθητές του, οι οποίοι, σερφάροντας στο Διαδίκτυο, ανακάλυψαν σε μία ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου μία φωτογραφία του καθηγητή τους με το ψευδώνυμο Johnny Anglais..


Μάλιστα, ο καθηγητής με τη διπλή ζωή στο Γυμνάσιο όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια δίδασκε το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στους μαθητές του, ζητώντας απ' αυτούς να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό κατά τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τις… ροζ αποκαλύψεις, οι γονείς και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τις επιλογές του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Δεν έχω μετανιώσει για ό,τι έχω κάνει. Είναι κάτι που κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που διδάσκω στα παιδιά».

Βέβαια, σήμερα καλείται ο ίδιος να απολογηθεί, γιατί, ενώ όλη τη χρονιά στην αίθουσα ζητούσε από τους μαθητές του να παίρνουν προφυλάξεις, εκείνος ξεχνούσε να πάρει τις δικές του στις ταινίες πορνό που γύριζε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..