ΟΣΦΠ: Έρχεται και ο Μπαπτίστα!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μετά τον Αλμπέρτ Ριέρα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέο «μπαμ»! Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπαπτίστα είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, αφού αποδέχεται την πρόταση των Πειραιωτών.
Η εφημερίδα «Corriele dello Sport», γράφει πως ο έμπειρος άσος των «τζιαλορόσι» μετά το «ναι» που είπε στην αγαπημένη του, Σίλβια Κάλβο Νιστάλ, την οποία θα παντρευτεί σήμερα στη Μαδρίτη, απαντάει θετικά και στον Ολυμπιακό.


«Ο Μπατίστα είναι έτοιμος να πει ‘διπλό’ ναι! Στην αγαπημένη του, αλλά και στον Ολυμπιακό», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τονίζεται πως ο 29χρονος άσος είναι πλέον θετικός να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Καθοριστικό ρόλο ο μάνατζερ
Και αυτό χάρη στον Ιταλό μάνατζερ, Αλεσάντρο Λούτσι, ο οποίος είναι εκείνος που κατάφερε να τον πείσει να διαλέξει ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας τον Ολυμπιακό: «Ο Λούτσι, που θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους στο γάμο του Μπαπτίτσα, χθες το βράδυ είχε συζήτηση με τον παίκτη και τόνισε ότι αν θέλει να παίξει ξανά βασικός, θα ήταν λάθος να μην αποδεχθεί την προσφορά του Ολυμπιακού».

Ικανοποίηση στη Ρόμα
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις εμφανίζονται και στο στρατόπεδο της Ρόμα, που ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη στον Ολυμπιακό, αφού δεν είχαν δεχθεί άλλη πρόταση. Οι Ιταλοί επισημαίνουν πως οι Ρωμαίοι θα πάρουν 6 εκατ. ευρώ από τους «ερυθρόλευκους»…

«Ολοκληρώθηκε στα 6,5 εκ.»!

Την ίδια ώρα, το και το «Footballpress.net», αναφέρει ότι η Ρόμα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ζούλιο Μπαπτίστα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα και πρώην προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιανπάολο Μοντάλι, ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο ομάδες και η συμφωνία ολοκληρώθηκε στα 6.5 εκ. ευρώ!

Παράλληλα, και εδώ αναφέρεται ότι ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, Αλεσάντρο Λιούτσι, ταξίδεψε αεροπορικώς στη Μαδρίτη για να πείσει τον παίκτη να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. 

www.sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..