Προκήρυξη έστειλε η Σέχτα στα Νέα για τη δολοφονία Γκιόλια

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας μετέβησαν στο σημείο όπου τους υπέδειξε η τρομοκρατική οργάνωση στις 14.30 την Τρίτη (27/7).

Η επτασέλιδη προκήρυξη δόθηκε σε CD-ROM. Το κείμενο αναφέρεται στο τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε στον Σωκράτη Γκιόλια ενώ χρησιμοποιούνται βαρύτατοι χαρακτηρισμοί σε γνωστούς δημοσιογράφους εκδότες και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.
Ανάμεσα στα ονόματα που αναφέρονται είναι: Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος , Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς. Επίσης, απειλούν αστυνομικούς, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διευθυντές φυλακών και κοινωνικούς λειτουργούς. Επίσης, εξαπολύουν βαριές εκφράσεις και κατά του θύματος, Σωκράτη Γκιόλια.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ειδικοί έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν η προκήρυξη είναι γνήσια ενώ υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη χρονιά η Σεχτα είχε αφήσει στο μνήμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου προκήρυξη στην ίδια μορφή αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επίθεση στο ΑΤ Κορυδαλλού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..