Εποχή και σφραγίδα Μαρινάκη

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο του Ολυμπιακού. Εκπλήξεις στο νέο Δ.Σ., με πρόεδρο τον Σωκράτη Κόκκαλη και καρέ αντιπροέδρων, ανάμεσά τους και ο Μώραλης.
Συνεδρίασε την Τρίτη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την οποία εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 50 εκατ. ευρώ, η οποία καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, από το οποίο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς επέστρεψε στη διοίκηση ο πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Νταϊφάς.

Πρόεδρος παρέμεινε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τέσσερις είναι οι αντιπρόεδροι. Πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεύτερος ο Σωκράτης Κομινάκης, τρίτος ο Γιώργος Λούβαρης και τέταρτος, ο Γιάννης Μώραλης, η θέση του οποίου αναβαθμίστηκε στην ΠΑΕ.
Διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ μέλη στο ΔΣ είναι οι Σταύρος Νταϊφάς,Γιάννης Συγγελίδης, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Νίκος Τραυλός, Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Αντώνης Ρογκόπουλος, Ανδρέας Νασίκας και Αναστάσιος Τσούφης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..