Θεσσαλονίκη: «Εγκαίνια» με δώδεκα πολιτικούς γάμους για το νέο δημαρχιακό μέγαρο

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Από δώδεκα πολιτικούς γάμους και αρκετούς πολίτες που θέλησαν να εξυπηρετηθούν από το τμήμα των δημοτολογίων «χαράσσεται» η σημερινή μέρα λειτουργίας του νέου δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Από το πρωί δεκάδες πολίτες βρέθηκαν στο χώρο του καινούριου δημαρχείου για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους. Περισσότερο ταλαιπωρήθηκαν το πώς θα βρουν τα αρμόδια γραφεία, μέσα στο νέο αυτό κτίριο, καθώς οι υπάλληλοι έκαναν ότι μπορούσαν για να τους καθοδηγήσουν και να τους εξυπηρετήσουν, παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι βρισκόταν σε μία κατάσταση προσαρμογής.

«Θέλουμε δύο μέρες για να κουρδιστεί η μηχανή και πιστεύω πως τα επόμενα 24ωρα θα λειτουργούμε πλήρως. Θα στήσουμε αύριο και κάποια εξωτερικά γκισέ για να μπορούμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πολίτες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η προϊσταμένη του τμήματος των δημοτολογίων, Φανή Βλαχοπούλου.

Η μετακόμιση ξεκίνησε με το τμήμα δημοτολογίων και σταδιακά το επόμενο δεκαήμερο θα μεταφερθούν και οι υπόλοιπες δημοτικές υπηρεσίες στο νέο δημαρχείο. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτοι δώδεκα πολιτικοί γάμοι, από τον δήμαρχο, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Εξάλλου, το υπόγειο πάρκινγκ των 851 θέσεων αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το Δεκαπενταύγουστο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..