Οι βουλευτίνες της Τσεχίας τα πέταξαν όλα σε καυτό ημερολόγιο

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σε καυτή αποκαλυπτική φωτογράφιση αποφάσισαν να συμμετάσχουν βουλευτίνες της συντηρητικής παράταξης της Τσεχίας, εκδίδοντας το δικό τους σέξυ ημερολόγιο. Η απόφασή τους έχει προκαλέσει αναταράξεις στο κοινοβούλιο και στην πολιτική ζωή της Τσεχίας, ενώ έχει προκαλέσει αίσθηση διεθνώς.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









Στόχος των πολιτικών – μοντέλων ήταν να δείξουν ότι οι γυναίκες που μετέχουν στην πολιτική εξακολουθούν να είναι θελκτικές. Οι φωτογραφίες του ημερολογίου είναι ασπρόμαυρες και περιλαμβάνουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές πόζες, ενώ εντύπωση προκαλεί η φωτογένεια και η άνεση των βουλευτίνων στον φωτογραφικό φακό.

Μιλώντας στη βρετανική Telegraph η βουλευτής κ. Αντρισόβα αναφέρει: "Η επιρροή των γυναικών στην πολιτική επεκτείνεται. Γιατί να μην δείξουμε ότι είμαστε γυναίκες που δεν φοβούνται να δείξουν την σεξουαλική πλευρά τους;"

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πάντως το αποτέλεσμα δικαιώνει τις καυτές βουλευτίνες. Και αποδεικνύει ότι ο συντηρητισμός τους περιορίζεται μόνο στις πολιτικές τους θέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..