Στην Αθήνα τον Οκτώβριο οι Scorpions, στην τελευταία περιοδεία τους

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η «Get your Sting and Blackout» παγκόσμια περιοδεία είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους τους οπαδούς να δουν ζωντανά τους θρυλικούς «Σκορπιούς». Πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, οι Scorpions δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν στη χώρα μας και έτσι στις 6 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει. 

Η περιοδεία ξεκίνησε στις 7 Μαΐου από τη Γερμανία και ακολουθούν συναυλίες σε όλο τον κόσμο. 
«Μετά 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Είναι καλό να βάζεις τέλος όταν είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει δέκα χρόνια πριν» τόνισε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε, στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου στις αρχές του χρόνου.

Αποκάλυψε, δε, ότι η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ «Sting in the tail». 

«Τότε αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μία τόσο δυναμική δουλειά. Η απόφαση πάρθηκε από όλους μαζί, δεν υπήρξαν ούτε τσακωμοί, ούτε διαφωνίες. Έχουμε πολύ ενέργεια και θέλουμε να τη διατηρήσουμε ως την τελευταία συναυλία μας. Το χρωστάμε, άλλωστε, στους θαυμαστές μας» συμπλήρωσε.

Στις 6 Οκτωβρίου ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε μια σπουδαία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. 
Μην ξεχνάμε και την μανία των Ελλήνων για τους «Σκορπιούς». Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 200.000!

Οι Scorpions, ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα του σκληρού rock, σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας το 1969. Έμειναν ενεργοί σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ, σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις των δίσκων τους, αυτές ανέρχονται σε 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Τη συναυλία στο Φάληρο θα ανοίξουν οι Firewind.

Τιμές εισιτηρίων: Αρένα 38 ευρώ, κερκίδες 43 ευρώ, VIP 60 ευρώ, Golden Arena 55 ευρώ.

Προπώληση: Ticket House, Public, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στo www.ticketarena.gr

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 9472050 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..