Ο Πάγκαλος κατηγορεί τη ΝΔ για διορισμούς τη στιγμή που η κόρη του διορίστικε απο την ΝΔ το 2004 στη βουλή!!!!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο....εξαιτίας της πολύχρονης κακοδιαχείρησης του δημόσιου χρήματος, εξαιτίας της μίζας που αρπάξανε κάποιοι βουλευτές και υπουργοί (και κάποιοι άλλοι παρατρεχάμενοι), εξαιτίας της αδιαφορίας των πολιτικών...κάποιοι πολιτικοί συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή γνώμη και να κοροϊδεύουν τους ταλαιπωρημένους πολίτες αυτής της χώρας.

Ο λόγος φυσικά για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ.Πάγκαλο (καταδότη του Οτσαλάν για να μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος, άκουσον - άκουσον, είχε το θράσος να καταγγείλει την ΝΔ για διορισμούς τη στιγμή που τη ίδια την κόρη του, Άριαδνη Πάγκαλου, είχε ΔΙΟΡΙΣΕΙ Η ΝΔ ΤΟ 2004 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ


Και σα να μην έφτανε ο διορισμός της ΚΟΡΗΣ στη βουλή, δυο μήνες μετά......ΩΠ!!!!! και άλλο ρουσφέτι...Με το ΦΕΚ 127, μετατάσσει την κόρη του κ.Πάγκαλου, Αριάδνη Πάγκαλου, από τη Βουλή, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να έχει η κοπέλα τις διακοπές της Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι.


Αυτοί είναι αγαπητοί φίλοι λοιπόν οι πολιτικοί της  Ελλάδας, αυτοί εκπροσωπούν τη χώρα μας στην Ευρώπη. Είναι αυτοί που τα έχουν κάνει "πλακάκια"  μεταξύ τους, βολεύουν ο ένας τον άλλο, καλύπτουν ο ένας τον άλλο και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν που ούτε η άρση ασυλίας έχει καταργηθεί, που ούτε οι προανακριτικές βρίσκουν ενόχους στα σκάνδαλα...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ΠΟΤΕ κανείς, μέχρι τώρα, δεν έχει ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ για τα σκάνδαλα που προκάλεσε για τα χρήματα που καταχράστηκε.

Το νου σας όμως μάγκες της βουλής...η υπομονή του ¨Ελληνα τελειώνει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..