Στη φυλακή επειδή είχε τον Χίτλερ για ήχο κλήσης

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010


Ποινή φυλάκισης έξι μηνών αντιμετωπίζει Γερμανός ο οποίος είχε βάλει ήχο κλήσης απόσπασμα από ομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο 54χρονος άνδρας συνελήφθη σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης του Αμβούργου όταν συνταξιδιώτες του στο τραίνο ενοχλήθηκαν από τον ήχο κλήσης του κινητού του και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία περίμενε τον οπαδό του Αδόλφου Χίτλερ στο σταθμό αποβίβασης.
Ο ήχος κλήσης ήταν απόσπασμα από ομιλία του Χίτλερ στην οποία προειδοποιούσε ότι αν η Γερμανία «πάει» σε πόλεμο, τότε αυτό θα είναι και το τέλος του κόσμου των Εβραίων.


Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 54χρονο εντόπισαν και κατάσχεσαν φωτογραφίες του Χίτλερ, αυτοκόλλητα με σβάστικες και το «επίμαχο» κινητό τηλέφωνο το οποίο επίσης είχε πάνω του φωτογραφία του Γερμανού δικτάτορα στην οποία ανέγραφε «ο μεγαλύτερος αρχηγός όλων των εποχών».

Πλέον, ο 54χρονος άνδρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έξι μηνών, καθώς το γερμανικό Σύνταγμα είναι ιδιαίτερα αυστηρό όσον αφορά τη δημόσια χρήση σημάτων, δηλώσεων ή σλόγκαν τωνΝαζί.

www.madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..