Συνέλαβαν τον σωσία του Παλαιοκώστα

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Παλαιοκώστα έψαχναν και «Παλαιοκώστα» έπιασαν!!! Λίγο μόνο κράτησε η χαρά των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξυλοκάστρου που πίστευαν ότι έπιασαν τον πασίγνωστο κακοποιό και καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα για τη σύλληψη του οποίου εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, κάποιος τηλεφώνησε στο Τμήμα Ασφαλείας του Ξυλοκάστρου και είπε πως είδε τον 45χρονο δραπέτη να «βολτάρει» με μία μηχανή Eduro στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Αμέσως οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό και στήνοντας μπλόκα  στο δρόμο Τρικάλων-Ξυλοκάστρου και Τρικάλων Κορίνθου. Λίγο αργότερα εντόπισαν την μαύρη Eduroκαι αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, του πέρασαν χειροπέδες και προς έκπληξή τους, βγάζοντας το κράνος του διαπίστωσαν πως τουλάχιστον από τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και από το σωματότυπο του, ήταν ο μεγάλος εγκληματίας.

Ωστόσο ο ίδιος αρνιόταν να δώσει κάποιο στοιχείο ταυτότητας ενώ πάνω του δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο που να το μαρτυρά. Το μόνο που βρέθηκε ήταν 6.500 ευρώ, τα οποία αρχικά η αστυνομικοί νόμιζαν πως προέρχονταν από κάποια ληστεία. Έτσι τον οδήγησαν στο Τμήμα Ξυλοκάστρου με κάποια βεβαιότητα ότι συνέλαβαν τον νούμερο ένα καταζητούμενο στην Ελλάδα
.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αθηνών, του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία και έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. περιμένοντας τα αποτελέσματα.
Τελικά το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα αποτελέσματα τα οποία έδειξαν ότι ΔΕΝ επρόκειτο για τον Παλαιοκώστα αλλά για έναν 51χρονο άντρα εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και ληστείες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..