Με όπλα της Σέχτας Επαναστατών δολοφόνησαν τον Γκιόλια

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Την πιθανότητα εμπλοκής της "Σέχτας επαναστατών" στη "μαφιόζικη" επίθεση σε βάρος του Σωκράτη Γκιόλια σήμερα τα ξημερώματα, εξετάζει η αστυνομία. Κι αυτό γιατί από τη βαλλιστική έρευνα της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ανήκουν στην οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" και έχουν χρησιμοποιηθεί και στις επιθέσεις εναντίον του Α.Τ Κορυδαλλού, του τηλεοπτικού σταθμού Alter και στην δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια πριν από έναν χρόνο.

 Την υπόθεση πλέον αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δεδομένου ότι η δολοφονία αποδίδεται και με στοιχεία σε τρομοκρατική ενέργεια. Ωστόσο, ακόμα καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη για την δολοφονία. Πάντως η ΣΕΧΤΑ Επαναστατών σε πρόσφατη προκήρυξή της είχε απειλήσει δημοσιογράφους και πολιτικούς.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε 13 σφαίρες, κι όλες βρήκαν το στόχο τους όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο δημοσιογράφος δέχθηκε διασταυρούμενα πυρά στον θώρακα, την κοιλιά και το κεφάλι.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 16:30 στο νεκροταφείο Ηλιουπόλεως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου..